Αρχική Σελίδα

Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

                                            Κίνα Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Καθιερωμένη το 1997, η Co. τεχνολογίας αρχιτεκτονικής Liri (Guangdong), ΕΠΕ συμμετέχει κυρίως στο σχέδιο, την κατασκευή, τις πωλήσεις, και το ενοίκιο του αργιλίου και του σαφούς συστήματος δομών σκηνών έκτασης PVC. Εστίαση σκηνών Liri στην ικανοποίηση όλων των ειδών προσωρινής διαστημικής απαίτησης για τις μεγάλες εκθέσεις, τα φεστιβάλ, τις δραστηριότητες γεγονότος, τον αθλητισμό, και την αποθήκευση με την παροχή των εύκαμπτων υπαίθριων κινητών δομών. Σαν πρωτοπόρο της κατασκευής σκηνών, με πάνω από τις δοκιμές και τις δυσκολίες 20 ετών, η σκηνή Liri έχει απονεμηθεί τη «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας». Η σκηνή Liri εντοπίζει στο βιομηχανικό πάρκο επιστήμης & τεχνολογίας Xinqing, Zhuhai, Κίνα. Η επιχείρηση έχει φθάσει στα συνολικά προτερήματα RMB 300 εκατομμυρίων, πάνω από 500 υπαλλήλων, και της περιοχής οικοδόμησης εργοστασίων 121.600 sqm. Επιπλέον, υπάρχουν υποκαταστήματα στις ΗΠΑ, την Αφρική, την Ταϊλάνδη, το Πεκίνο, Guangzhou, τη Σαγκάη, και το Τσάνγκσα.

 

                                             Κίνα Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1


Σαν μια από τις κύριες επιχειρήσεις στη βιομηχανία σκηνών, Liri συνεχώς που προωθεί τη γρήγορη ανάπτυξη με το πνεύμα καινοτομίας. Η σκηνή Liri κέρδισε τη Γερμανία TUV ISO9001: 2015 πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης, ISO14001: 2015 περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης, OHSAS18001: Πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης 2009 επαγγελματική υγειών και ασφαλειών. Το Liri πραγματοποίησε τη λογική και αποδοτική κατανομή των επιχειρηματικών πόρων με το προηγμένο σύστημα λογισμικού από το εισαχθε'ν σύστημα διαχείρισης παραγωγής 7s το 2007, σύστημα cErp το 2008, σύστημα διαχείρισης γραμμωτών κωδίκων το 2012. Το Liri είναι επίσης ο πρωτοπόρος για να εισαγάγει το ρομποτικό κέντρο συγκόλλησης, CNC το κέντρο επεξεργασίας σχεδιαγράμματος αργιλίου, CNC τις τέμνουσες μηχανές PVC, και το γερμανικό εισαγόμενο αυτόματο πλυντήριο υφάσματος PVC. Αυτοί οι εξοπλισμοί όλοι βελτιώνουν την αποδοτικότητα παραγωγής.

 

                                             Κίνα Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Με τις ανώτερες τεχνικές παραγωγής, και την επαγγελματική ομάδα μηχανικών που κυριάρχησαν τις τεχνολογίες σκηνών πυρήνων, οι αποκτηθείσες σκηνή δωδεκάδες Liri των εθνικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, ανέπτυξαν μια γραμμή παραγωγής 45 σειρών σκηνών 359 ενιαία προϊόντα.

 

                                             Κίνα Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Περισσότερο από 20 έτη, με τα υψηλής ποιότητας και ασφαλή προϊόντα σκηνών του, καθώς επίσης και οι αποδοτικές, εύκαμπτες και διαφοροποιημένες υπηρεσίες, σκηνή Liri είχαν κερδίσει τις μεγάλες φήμες από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα σκηνών Liri έχουν εξαχθεί σε πάνω από 120 χώρες και περιοχές και διατήρησαν την κυριάρχη θέση στην εξαγωγή σκηνών για 18 διαδοχικά έτη. Η σκηνή Liri είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ή ο χορηγός σκηνών για τα πολυάριθμα εσωτερικά και διεθνή γεγονότα συμπεριλαμβανομένου:

 

2002-2021 έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας

1996-2021 διεθνής αεροπορία της Κίνας & αεροδιαστημική έκθεση

2010 συναυλία στην Κολούμπια

2010 Ασιατικοί Αγώνες Guangzhou

2010 40η επέτειος του Ομάν της εθνικής μέρας

2011 Grand Prix του Le Mans

2011 παιχνίδια Shenzhen Universiade

2012 100ος εορτασμός επετείου κόμματος ANC της Νότιας Αφρικής

2013-2014 μεγάλη συνάθροιση της Κίνας

2013-2019 φλυτζάνι διεθνές Regatta της Κίνας

2013 σκηνή αποθηκών εμπορευμάτων για το διεθνή θαλάσσιο λιμένα του Αμπού Ντάμπι

2014-2019 ανοικτά πρωταθλήματα αντισφαίρισης της Κίνας

2015-2019 ιππικοί Πεκίνο κύριοι Longines

Διεθνές IAAF παγκόσμιο πρωτάθλημα Πεκίνο 2015

2015-2018 ΤΡΌΠΑΙΟ ZHUHAI ΕΛΊΤ WTA

2016 η δομή Liri έχει παρευρεθεί σε μια εθνικά βασικά έρευνα και ένα πρόγραμμα ανάπτυξης, το οποίο καλείται τη «υψηλής απόδοσης εύκαμπτες παραγωγή κλωστοϋφαντουργικών και εφαρμογή»

2019 τελικά Shenzhen WTA

2021 τα 14α εθνικά παιχνίδια της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

η επιχείρησή μας
 • Ιστορία
 • Υπηρεσία
 • Η ομάδα μας

Ιστορία Liri

 

2021

Από την 1η Φεβρουαρίου 2021, το αρχικό όνομα «Co. σκηνών Zhuhai Liri, ΕΠΕ» επιχείρησης μετονομάστηκε επίσημα τη Co. τεχνολογίας αρχιτεκτονικής Liri («Guangdong), ΕΠΕ», και το εμπορικό σήμα VI αναβαθμίστηκε πλήρως.
Παρέχετε μια σειρά λειτουργικών σκηνών για τη διεθνή αεροπορία της 13ης Κίνας και την αεροδιαστημική έκθεση, τη 24ο διεθνή υψηλή τεχνολογία EXPO της Κίνας Πεκίνο το 2021, και τη 130η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας (έκθεση καντονίου).
Έντονα υποστηρίξτε τα 14α παιχνίδια της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (2021 Shaanxi) και το 2022 ολυμπιακού και Paralympic χειμερινοί αγώνες (Πεκίνο). Επιπλέον, παρέχετε μια μεγάλη ποσότητα σκηνών και υπαίθριων προσωρινών βοηθητικών εγκαταστάσεων για τις μεγάλης κλίμακας αθλητικές εκδηλώσεις στην Κίνα.
Το υπο--εμπορικό σήμα Moxuanju προώθησε τα νέα προϊόντα: Σκηνή TIPI (TIPI), σκηνή Hexadome & σκηνή θόλων διασταυρώσεων, σπίτι θόλων κρυστάλλου, διαφανές σπίτι θόλων, σκηνή αστεριών, ινδική σκηνή, κ.λπ., και παρμένος στα κράτος-εγκεκριμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Και μερικά glamping στρατόπεδα σκηνών χτίστηκαν διαδοχικά σε Shaanxi, το Πεκίνο, και Hubei.
Παρέχετε ότι οι υπαίθριες προσωρινές σκηνές για τη σφαίρα Audi αυτόματη παρουσιάζουν, η συνέντευξη τύπου του έξοχου κέντρου έδρας Vanke SIC, και «πανί στο μεγαλύτερο Bay Area – συναυλία του νέου έτους του 2022».
Συνεχίστε να υποστηρίζετε την ανάπτυξη του αθλητικού πολιτισμού, χτίστε διάφορες αθλητικές αίθουσες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και παρέχετε τους παντός καιρού αθλητικούς τόπους συναντήσεως για τους ανθρώπους.

 

2020

Ογμένος σε Wuhan και χτισμένος περισσότερες από 3.000 σκηνές τετραγωνικών μέτρων σε πέντε ημέρες, που χρησιμοποιούνται για το ιατρικό κέντρο διάθεσης έκτακτης ανάγκης αποβλήτων στην αρχή της επιδημίας.

Μετρητά RMB100,000 και 4.500 κομμάτια των μασκών στον Ερυθρό Σταυρό. Τιτλοφομένος της «προηγμένης μονάδας δημόσιας ευημερίας» και της «προηγμένης αντι επιδημικής μονάδας» του έτους 2020 στην πόλη Zhuhai.

Χτίστε μια υπαίθρια περιοχή έκθεσης τετραγωνικών μέτρων 2.500 για τη βαριά βιομηχανική ομάδα Sany con CONEXPO/διεθνής έκθεση μηχανημάτων κατασκευής AGG & IFPE στο Λας Βέγκας, ΗΠΑ. Συμπληρώστε το με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα του κτηρίου αιθουσών έκθεσης και της εσωτερικής διακόσμησης.

Παρέχετε περισσότερα από 20.000 τετραγωνικά μέτρα των υπαίθριων προσωρινών αιθουσών έκθεσης για τη Διεθνή Έκθεση της Κίνας για το εμπόριο στις υπηρεσίες.

Έρευνα και ανάπτυξη διάφορων νέων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης ladybug της glamping σκηνής θόλων, της glamping σκηνής Pattaya, της glamping σκηνής της Χαβάης, του μορφωματικού glamping κιβωτίου, κ.λπ., και κερδισμένος 8 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προϊόντων.

Συνεχίστε να υποστηρίζετε τις διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις. Έγινε ο συνεργάτης των 6ων ασιατικών παιχνιδιών παραλιών, και παρέχει πάνω από 40.000 υπαίθριες προσωρινές αίθουσες σκηνών τετραγωνικών μέτρων.

 

2019

Καινοτομία τεχνολογίας: Η πρώτη και μεγαλύτερη σκηνή πολυγώνων 80m ήταν και εμπορεύτηκε.
Παροχή σκηνών θόλων 60m και 30m των γεωδεσικών για τα Grand Prix F1 Μπαχρέιν
Παροχή των σκηνών Arcum ως αίθουσα VIP προσοχής για το γεγονός αγώνα αυτοκινήτων Ferrari σε Motegi Ιαπωνία.
Οικοδόμηση του πάρκου αντισφαίρισης 6000sqm για το Roland Garros στο νησί Τσάνγκσα φεγγαριών.
Παροχή της ασφάλειας που ελέγχει τις σκηνές και τις λειτουργικές σκηνές σαλονιών για τα στρατιωτικά παγκόσμια παιχνίδια 7ου CISM.
Μαζί με την ομάδα της Σαγκάη Louke. έχουμε την κατασκευή 60m μεγάλο προκατασκευασμένο στάδιο σκηνών για MAGIC3 και Jump10.
Χτίζοντας το πάρκο ΝΒΑ Basketabll για Hunan Leyun τον αθλητισμό & την επιχείρηση πολιτισμού στις διαφορετικές πόλεις, όπως το Τσάνγκσα, Wuxi, Hefei.
Καθιερωμένο θυγατρικό branf της σκηνής Liri: MOXUANJU Co. τεχνολογίας αρχιτεκτονικής, ΕΠΕ
και χτισμένοι διαφορετικοί τύποι στρατόπεδων σκηνών στη επαρχία Σισουάν, την επαρχία Guangxi, την επαρχία Xijiang, την επαρχία Ningxia και την επαρχία Shangdong.

 

2018

Η σκηνή Liri ανήγγειλε μέσα μια νέα σημαντική ανακάλυψη το 2018, αρχισμένη εισαχθε'ν μέγεθος σχεδιαγράμματος που επιτεύχθηκαν 500mm X 150mm και μέγιστη έκταση 70m 80m.
Αναπτυγμένη δομή σκηνών σταδίων συγκέντρωσης, και χτισμένος σχεδόν 20.000 τετραγωνικά μέτρα του παντός καιρού γηπέδου ποδοσφαίρου, και του ευτυχούς παγκόσμιου εγκιβωτίζοντας πάρκου BKS στο νησί φεγγαριών του Τσάνγκσα.
Οι σκηνές ξενοδοχείων συγκέντρωσης με την εκτατή δομή μεμβρανών αναπτύχθηκαν, μια δομή σκηνών ξενοδοχείων συγκρίσιμη με ένα atar ξενοδοχείο πέντε " πέντε αστέρων» χτίστηκε για πρώτη φορά στο φυσικό σημείο τουριστών του θιβετιανού αυτόνομου νομαρχιακού διαμερίσματος Ganzi, επαρχία Σισουάν.
Δημιουργημένη ως υπο- εμπορικό σήμα της σκηνής Liri, η Co. τεχνολογίας αρχιτεκτονικής Zhuhai Moxuanju, ΕΠΕ καθιερώθηκε.
Θερμά συγχάρετε τον κλάδο Liri Τσάνγκσα καθιερώθηκε τυπικά, αναπτύσσει την αγορά και εξυπηρετεί την περιοχή της κεντρικής Κίνας.
Η σκηνή Liri ένωσε τον αέρα παρουσιάζει για 20 έτη, απένειμε τον τίτλο «του ειδικού φορέα παροχής υπηρεσιών 12ης της Κίνας Airshow οικοδόμησης σκηνών», υπό τον όρο ότι περισσότερα από 80.000 τετραγωνικά μέτρα των κτηρίων σκηνών, ο οποίος είναι ο περισσότερος μεταξύ όλης της προηγούμενης Κίνας Airshows.

 

2017

Στη ΣΚΗΝΉ LIRI δόθηκε ο τίτλος των «προϊόντων εμπορικών σημάτων της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ»
50m εκτείνονται την τεράστια σκηνή που με το ύψος μαρκιζών 6m παρέχηκε ως προσωρινή αίθουσα για μια συναυλία επίγειας μουσικής
Ενισχυτικός συνεργάτης του 11ου φλυτζανιού διεθνές Regatta 2017 της Κίνας
Η μαγική μορφωματική σκηνή αναπτύχθηκε και τέθηκε στην παραγωγή
Η μεγαλύτερη 60m σκηνή θόλων διαμέτρων γεωδεσική στον κόσμο αναπτύχθηκε προκειμένου να καλυφθεί η ειδική απαίτηση για το έξοχο τεράστιο διάστημα των πελατών
Ο τίτλος «της ομορφιάς της κάνω--Κίνας» δόθηκε στη θερμική δομή κύβων
Ο τίτλος του «προϊόντος υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ» δόθηκε στη σκηνή παγοδών και τη σκηνή Arcum πάλι
Ο 20ος εορτασμός επετείου της σκηνής «κληρονομιά Liri της πρωτοτυπίας/της κίνησης μπροστά με την ευγνωμοσύνη» κρατήθηκε επιτυχώς στη σκηνή εορτασμού του νέου εργοστασίου.

 

2016

Η ΣΚΗΝΉ LIRI έχει συμμετάσχει σε μια από την εθνικές σημαντικές έρευνα και τις μελέτες ανάπτυξης -- «Η υφαντική δομή υψηλής επίδοσης και η μαλακές υλικές επεξεργασία και η εφαρμογή», LIRI διαδραματίζουν έναν βασικό ρόλο για να υποκινήσουν τη συνοριακή έρευνα του σημαντικότερου υλικού των σκηνών

Η ΣΚΗΝΉ LIRI έχει τις πιστοποιήσεις του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης ISO9001: 2015, σύστημα διαχείρισης ISO14001 περιβάλλοντος: 2004 και επαγγελματικό σύστημα διαχείρισης OHSAS18001 υγειών και ασφαλειών: 2009

Συνεργαζόμενα με την Κίνα Airshow για 20 έτη, σκηνές έκτασης 50m, 10m εκτείνονται τη διπλή σκηνή καταστρωμάτων και άλλα μεγέθη παρέχηκαν, η συνολική έκταση φθάνει σε 50.000 τετραγωνικά μέτρα, το οποίο είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της Κίνας Airshow

Ο αποκλειστικός προμηθευτής σκηνών της εμπορικής έκθεσης της ανατολικής Ασίας του 2016, διπλές σκηνές arcum καταστρωμάτων έκτασης 40m που με το ύψος μαρκιζών 8m χρησιμοποιήθηκαν για τις αίθουσες έκθεσης, η συνολική έκταση είναι 20.000 τετραγωνικά μέτρα

30m X 60m διπλή δομή κύβων στεγών καταστρωμάτων θερμο που με το ύψος μαρκιζών 8m χτίστηκε ως temparory μουσείο για τη σφαιρική πρεμιέρα «συναντούν το Vincent Βαν Γκογκ»

Η νέα αίτηση για τις μορφωματικές δομές σκηνών, θερμο δομή κύβων στεγών έκτασης 30m χρησιμοποιήθηκε για μια προσωρινή υπεραγορά

Κερδίζοντας τη συνεργασία με τη στάση Χονγκ Κονγκ «αυτοκινητικού ομοσπονδίας πρωταθλήματος Fomula Ε», η toal περιοχή για ποικίλες σκηνές είναι 12.000 τετραγωνικά μέτρα

Η οικοδόμηση 50m εκτείνεται την τεράστια σκηνή που με το πιό ψηλό ύψος μαρκιζών (10m) στην Κίνα για ένα προσωρινό θέατρο «μαγικού παρουσιάστε»

60.000 σκηνές τετραγωνικών μέτρων παρέχηκαν έως την παγκόσμια φυτοκομική έκθεση Tangshan 2016

Η ΣΚΗΝΉ LIRI έχει αποκτήσει 8 διπλώματα ευρεσιτεχνίας το 2016, σε συνολικά 23 διπλώματα ευρεσιτεχνίας μέχρι τώρα

 

2015

Η σκηνή Liri έχει αποκτήσει την επικύρωση «εθνικών επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας»

Κέρδισε το «Guangdong διάσημο εμπορικό σήμα»

Ο οριζόμενος προμηθευτής της μεγάλης σκηνής για τα παγκόσμια πρωταθλήματα ΠΕΚΊΝΟ 2015 IAAF.

Επίσημος προμηθευτής σκηνών για το τρόπαιο Zhuhai ελίτ WTA.

Προμηθευτής σκηνών των ιππικών Πεκίνο του 2015 κυρίων Longines.

Της Κίνας ανοικτός αντισφαίρισης προμηθευτής σκηνών πρωταθλημάτων αποκλειστικός

 

2014

Αγορά του εδάφους 70,000sqm για τις χρήσεις επέκτασης βιομηχανικών πάρκων Liri. Εισάγετε CNC τη μηχανή αριθμητικού ελέγχου σε ολόκληρη τη γραμμή επεξεργασίας πλαισίων αργιλίου. Η μόνη κινεζική επιχείρηση σκηνών που εισάγει το πλυντήριο PVC από τη Γερμανία.

Ο χορηγός της Κίνας ανοίγει το 2014 με 30m X 110m διπλή δομή καταστρωμάτων κύβων.

 

2013

Απένειμε στον επίσημους προμηθευτή σκηνών και στο χορηγό του 2013 Κίνα τη διαγώνια συνάθροιση χώρας, που παρέχει τις σκηνές στρατοπέδευσης για το γεγονός.

Απένειμε τον προμηθευτή σκηνών του φλυτζανιού διεθνές Regatta της Κίνας, που παρέχει τις σκηνές για τα μέσα και το κέντρο ελέγχου.

Παροχή των μεγάλων σκηνών γεγονότος πλάτους 50m για την καλλιτεχνία μουσικής Guangzhou του διεθνούς εμπορικού σήματος Hennessy.

Παροχή των αριστοκρατικών διαφανών σκηνών συμποσίου για το σταθμό Χονγκ Κονγκ του παγκόσμιου γύρου του γαλλικού τοπ εμπορικού σήματος Dior μόδας.

Παροχή των μεγάλων σκηνών φεστιβάλ μπύρας σαφής-έκτασης τα πλάτη 40m και 50m για το φεστιβάλ μπύρας του Πεκίνου, που ανέρχεται σε 13.000 τετραγωνικά μέτρα στο σύνολο.

Έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων:

1. Σκηνή δομών κύβων μόνωσης θερμότητας

2. Διπλή σκηνή καταστρωμάτων δομών κύβων

3. Σκηνή υπόστεγων

4. Η εφαρμογή του πιό πρόσφατου συστήματος σταθεροποίησης για τις σκηνές παγοδών και του επιτεύγματος του εθνικού διπλώματος ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.

 Το 2013, η σκηνή Liri έχει στηρίξει τη σταθερή αύξηση, με την τεράστια αύξηση για την εξαγωγή. Η σκηνή Liri έχει κερδίσει επίσης τον τιμητικό τίτλο της οικονομικής επιχείρησης συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων Zhuhai.

«Υπαίθρια σκηνή καταστρωμάτων γεγονότος διπλή» το βραβείο που τιμάται με GMC καινοτομίας της Κίνας 2013 καινοτόμων «προϊόντων».

Η σκηνή Liri Zhuhai κερδίζει την αξιότιμη αναφορά στη «ομορφιά κατασκευασμένος στην Κίνα» στο 2013-προηγμένο σχέδιο της σαφούς δεκάγωνης σκηνής αργιλίου έκτασης.

 

2012

Ανεξάρτητα σχεδιασμένος και παραχθείς τη σαφή σκηνή αποθηκών εμπορευμάτων στεγών διογκώσιμη και τη διπλή σκηνή καταστρωμάτων.

Ο αποκλειστικός προμηθευτής του 9ου αέρα Zhuhai παρουσιάζει στην Κίνα καθώς επίσης και τον προμηθευτή σκηνών της 111ης έκθεσης εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας (έκθεση καντονίου).

Οι κλάδοι του Πεκίνου και Guangzhou καθιερώθηκαν.

Η κύρια κινεζική επιχείρηση σκηνών για τον όγκο εξαγωγής σκηνών (πληροφορίες από τις στατιστικές τελωνείου της Κίνας).

 

2011

Οριζόμενοι προμηθευτές σκηνών για τον κόσμο 2011 Shenzhen πανεπιστημιακά παιχνίδια με τις σκηνές πάνω από 40,000m παρεχόμενες. Η σκηνή LIRI παρείχε 16.000 τετρ.μέτρα των μεγάλων σκηνών 40x60m ως προσωρινές αίθουσες έκθεσης για τη 110η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας (έκθεση καντονίου).

Ο οριζόμενος προμηθευτής σκηνών για τη Γαλλία Le Mans (Zhuhai) που συναγωνίζεται, 4.000 τετρ.μέτρα των σκηνών VIP φιλοξενίας παρεχόμενων. Ανεξάρτητα αναπτυγμένος και παραχθείς τη σκηνή σαφής-έκτασης παγκόσμιων μεγαλύτερη 60m (κύριο μέγεθος σχεδιαγράμματος: 400x170x7/10mm). Οι εγκαταστάσεις παραγωγής επεκτάθηκαν από 5.000 τετρ.μέτρα για να το κάνουν 18,000m2 της περιοχής κατασκευής.

 

2010

Η σκηνή LIRI διορίστηκε ως αποκλειστικός χορηγός σκηνών των 2010 Ασιατικών Αγωνών Guangzhou και παρέχηκε πάνω από 60.000 τετρ.μέτρα για το γεγονός.

LIRI παρείχε τις σκηνές για το Παγκόσμιο Κύπελλο φεστιβάλ μπύρας της Νότιας Αφρικής, Χάρμπιν και φεστιβάλ μπύρας Dalian στην Κίνα, και τα παιχνίδια Κοινοπολιτείας στην Ινδία.

Ανεξάρτητα αναπτυγμένος και σύστημα παραχθείς το κυρτό των σκηνών και σκηνών Arcum.

 

2009

Ανεξάρτητα αναπτυγμένος και παραχθείς το μεγάλο σύστημα σκηνών (έκταση: 50m, κύριο μέγεθος σχεδιαγράμματος: 350x128x7/11mm). Παρεχόμενες σκηνές έκτασης 40m στη 105η έκθεση καντονίου.

 

2008

Το εργοστάσιο σκηνών LIRI κινήθηκε προς το βιομηχανικό πάρκο LIRI και ειδικεύτηκε στην παραγωγή, τις πωλήσεις, και το ενοίκιο των συστημάτων σκηνών.

Η σκηνή LIRI παρείχε στις σκηνές στο διεθνές φεστιβάλ μπύρας Qingdao πάνω από 15.000 τετρ.μέτρα. Η σαφής-έκταση κυμάνθηκε από 15m ως 30m. Ανεξάρτητα αναπτυγμένος και παραχθείς το μεγάλο σύστημα σκηνών (έκταση: μέγεθος σχεδιαγράμματος κύριων πλαισίων 30m40m: 300x125x5/8mm).

 

2007

Το βιομηχανικό πάρκο σκηνών LIRI επενδύθηκε και χτίστηκε. Καλύπτει μια έκταση 35.000 τετρ.μέτρων, συμπεριλαμβανομένης μιας έκτασης κατασκευής 12.000 τετρ.μέτρων.

 

2006

Ανεξάρτητα αναπτυγμένος και παραχθείς τη μεγάλη σειρά σκηνών (έκταση: 2030m, μέγεθος σχεδιαγράμματος κύριων πλαισίων: 256x121x5mm). Τα μεγάλα συστήματα σκηνών χρησιμοποιήθηκαν στις μεγάλες ποσότητες στη 100η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας (έκθεση καντονίου).

 

2005

Ανεξάρτητα αναπτυγμένος και παραχθείς το μεγάλο σύστημα σκηνών (έκταση: 10-25, μέγεθος σχεδιαγράμματος κύριων πλαισίων: 204x110x4mm). Οι μεγάλες σκηνές της σαφής-έκτασης 20m χρησιμοποιήθηκαν ευρέως για την ακίνητη περιουσία Liuzhou φέτος.

 

2004

Ανεξάρτητα αναπτυγμένος και παραχθείς το σύστημα σκηνών διακοπών (έκταση: 615m, κύριο μέγεθος σχεδιαγράμματος: 122x68x3mm).

 

2003

Ανεξάρτητα αναπτυγμένος και παραχθείς το σύστημα σκηνών παγοδών καθώς επίσης και γίνοντας ο οριζόμενος διαφημιστικός προμηθευτής σκηνών της εταιρίας uni-Προέδρου επιχείρηση, της μοτοσικλέτας Qingqi, και διάφορων άλλων συναγωνιμένος επιχειρήσεων.

 

2002

Ανεξάρτητα αναπτυγμένος και παραχθείς τη σειρά σκηνών Gala (έκταση: 1018m, κύριο μέγεθος σχεδιαγράμματος: 166x88x3mm).

Η σκηνή LIRI έλαβε την άδεια εισαγωγών και εξαγωγής μέσα φέτος καθώς επίσης και την αρχή στην εξαγωγή στις αναπτυγμένες χώρες και τις περιοχές σε μεγάλη κλίμακα.

 

2001

Το πρώτο έτος για να παρέχει τις σκηνές για την ασφάλεια, τον τομέα εστιάσεως, και την εγγραφή στην εισαγωγή της Κίνας και εξάγει την έκθεση (έκθεση καντονίου).

 

1999

Ανεξάρτητα αναπτυγμένος και παραχθείς τη σκηνή κήπων δομών κραμάτων αργιλίου (σκηνή Gazebo) και εξαγόμενος για πρώτη φορά. Η σκηνή κήπων χρησιμοποιήθηκε για τα πρωταθλήματα πετοσφαίρισης παραλιών του 1999 διεθνή στο Μακάο.

 

1998

Η πρώτη επιχείρηση στην Κίνα για να μόνος-αναπτύξει και να παραγάγει τη σκηνή κόμματος μορφωματικός-συνελεύσεων κραμάτων αργιλίου (έκταση 612m, μέγεθος σχεδιαγράμματος κύριων πλαισίων: 82x48x3mm, σειρά PT).

Οι σκηνές σειράς PT από την επιχείρησή μας παρέχηκαν στις μεγάλες ποσότητες στη 2$α Κίνα που ο διεθνής αέρας παρουσιάζει.

 

1997

Η σκηνή LIRI ιδρύθηκε. LIRI επίσης ανεξάρτητα ανέπτυξε και παρήγαγε τη διπλώνοντας σκηνή διαφήμισης φέτος. Η πρώτη κινεζική επιχείρηση για να παραγάγει και να σχεδιάσει τη σκηνή εμπορικός-σκοπού (που διπλώνει τις σκηνές που χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία διαφημίσεων).

 

 

Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Τεχνολογία σκηνών Liri

Αριθμός Υπαλλήλων : 450~500

Ιδρύθηκε Έτος : 1997

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Liri Architecture Technology (Guangdong) Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Σκηνές αθλητικής εκδήλωσης

Μεγάλες αργιλίου σαφείς έκτασης σκηνών σκηνές αιθουσών παγοδρομίας πάγου θόλων πολυγώνων αδιάβροχες

Γιγαντιαία δομή μεμβρανών σκηνών αθλητικής εκδήλωσης θόλων αέρα τόξων διογκώσιμη για την πισίνα

άσπροι και πορτοκαλιοί τοίχοι τοπ σκηνών αθλητικής εκδήλωσης 20m Arcum για τα παιχνίδια καλαθοσφαίρισης

10m Χ 20m τοίχων γυαλιού σκηνή Arcum στεγών θόλων για τα παιχνίδια γκολφ

Γαμήλιες σκηνές πολυτέλειας

Μεγάλη σκηνή γαμήλιου ύφους συμποσίου 1000 ανθρώπων με τη διαφανή διακόσμηση

Υπαίθρια σκηνή γεγονότος σκηνών δεξίωσης γάμου πολυτέλειας για την πώληση

Άσπρες σκηνές πολυτέλειας κάλυψης στεγών PVC γαμήλιες υπαίθριες/σκηνή κόμματος κήπων

Τοίχοι γυαλιού 40x70m γαμήλιες σκηνές πολυτέλειας 6m ύψος για τη δεξίωση γάμου 1800

glamping σκηνές πολυτέλειας

Σκηνές 28 υπερβολικά μεγάλη πολυτέλεια Teepee Tipi γεγονότος ερήμων οικογενειακών ξενοδοχείων ανθρώπων

Υπαίθριο σπίτι παγοκαλυβών εστιατορίων 360 βαθμού Cystal PC φυσαλίδων σκηνών θόλων

Γεωδεσική σκηνή ξενοδοχείων Glamping δομών θόλων με το άσπρο ύφασμα PVC για 5-8 ανθρώπους

Πιεσμένες σκηνές Glamping πολυτέλειας πλαισίων κραμάτων αργιλίου 15 έτη κύκλου ζωής

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Υπαίθριες σκηνές γεγονότος προμηθευτής. © 2016 - 2022 weddingpartytents.com. All Rights Reserved.